Nike Air Max Zero Online Bestellen

 • Image

  Je kunt het ophalen op www.apparentshoe.com

  De tweede jaarlijkseNike Air Max Zero Online Bestellen vierde de geschiedenis van zichtbare lucht door een gloednieuw model te bieden in de Nike Air Max Zero, een model dat geïnspireerd was op een van de eerste schetsen gemaakt door Tinker Hatfield tijdens de oprichting van de Air Max 1 in 1987. De schoen slaagt erin retro-esthetiek te combineren met moderne technologie, gaande van een versterkt gaas en fuse helemaal tot de originele buitenzool van de initiële Air Max. De schoen viel in zeer beperkte aantallen weg en zal nu sneller uitbreiden naar detailhandelaren dan verwacht.

  Nike is klaargestoomd en klaar om hun nieuwste Nike Air Max Zero te koopmodel ter wereld te brengen ter ere van Air Max Day 2015. De historisch geïnspireerde Air Max Zero, ontworpen na een eerste schets van de Air Max 1 uit 1987, heeft een mix van retro-esthetiek met moderne prestatiematerialen in één stijlvolle schaal. Passend op de door Nike gemaakte Air Max Day-vakantie, daalt de Air Max Zero morgen 26 maart in beperkte hoeveelheden bij geselecteerde Nike Sportswear-winkels over de hele wereld.

  Nike onthult deze donderdag het nieuwste deel van hun aangekondigde Nike Air Max Zero outleterfenis van schoenen, de Nike Air Max Zero. Terwijl ze getraind waren om nieuwe Air Max-modellen te verwachten met een jaarlijks achtervoegsel, schakelde Nike de klok terug naar deze vroege schets die dateerde van de Air Max 1 (en bedoeld was als eerste Nike-sneaker met zichtbare lucht). Voor Air Max Day bracht Nike en zijn ontwerpers de tekening tot leven, compleet met een Air Max 1 Ultra buitenzool en een vernieuwd bovenwerk dat beschikt over de nieuwste vooruitgang van Nike in materialen (het mono-filament gaasbovenstuk is er een van 'em).

  Eerder vandaag onthulde Nike Air Max Zero Saleofficieel aan het publiek en onthulde het ongelooflijke verhaal achter de oprichting van de schoen. Dit silhouet was bijna volledig gebaseerd op een van de originele schetsen van Tinker Hatfield, maar het ongelooflijke aan deze hele sage is dat de betreffende schets bijna dertig jaar geleden is gemaakt en dateert van vóór de Air Max 1. De legendarische ontwerper was regelmatig uitgelopen -creaties op papier die ongeschikt werden geacht voor productie, simpelweg omdat ze te geavanceerd waren, dus stel je alle andere 'afgedankte' ideeën voor die ergens op de campus worden begraven!

  Dus hoe is dit stukje Tinker geschiedenis opgegraven? Het designteam van Nike Air Max Zero KortingSportswear bezocht de archieven om inspiratie op te doen voor de aankomende Air Max-dag en bij het zien van de schets kozen ze ervoor om het tot leven te brengen, gezien het historische achtergrondverhaal. Ontwerper Graeme McMillan nam de leiding en creëerde de Air Max Zero met behulp van de Air Max 1 Ultra-buitenzool en enkele van Nike's nieuwste technologie en ontwerpelementen voor het bovendeel, terwijl Tinker zelf opmerkte dat als hij met de Air Max Zero was belast, hij zou hebben veel van dezelfde beslissingen genomen.

Comments

0 comments